< Terug naar de voorpagina <

Viëtorstraat

Plaatje

Met dank aan Dominick Viëtor uiteraard. Foto gekopieerd vanaf Facebook.

Voor familie die acuut de opwelling voelt om de eigen koopwoning op FUNDA te koop te zetten en naar de Viëtorstraat in Dieren te verhuizen het volgende advies. Kijk eerst op je bankrekening.

Leo Gijsbert Viëtor (31-10-2019)
leo.jpg
Dominick en ik waren pas een middagje op stap van Rheden naar Dieren (Veluwezoom). Wat schetst onze verbazing dat we in Dieren plotseling voor de Viëtorstraat stonden. In Dieren is er een park dat Carolina park heet. Daar staat een buste van Mw Jeantine Haitzema Viëtor. Zie [https://nl.wikipedia.org/wiki/Carolinapark]. Naar dit illustere en vast vermogende familielid (?) uit het verleden is dus ook de straat genoemd die Dominick aanwijst..... Ik heb ook nog een paar mooie foto's. Maar beste Jaron, hoe krijg ik die geuploadSmile
Ik hoor het graag en dan ieder meegenieten van de mooie Veluwe en Viëtor foto's die Dominick heeft gemaakt.

Marnix Viëtor (4-11-2019)
marnix.jpg
Leuk! Ik ken Dieren van de Gazelle fabriek en omdat we in onze kindertijd vaak bij goede vrienden van en met mijn ouders logeerden in Doesburg. Daar was geen afhaalchinees, in Dieren wel. Chinese restaurants zijn nu uitstervend.

Arnoud Viëtor (4-11-2019)
arnoud.jpg
Wat leuk die Viëtorstraat, met puntjes op de hoofdletter, dat is helemaal bijzonder! Hebben jullie ook steeds vaker dat je Viëtor genoemd wordt omdat er geen puntjes op je e-mail adres staan? n.Viëtor@hoorn.nl is mijn mail adres bij de gemeente Hoorn, daar denken mensen die mij niet kennen dat ik Viëtor heet, heel stom!

Nini Viëtor (4-11-2019)
nini.jpg
Marnix: Foto's die relevant/leuk zijn met historische waarde kan je naar mij doorsturen, en dan gooi ik ze in het permanente archief van deze website (onafhankelijk van externe hosting die waarschijnlijk ooit foto's wist).
Ik zal niet super streng zijn daarin uiteraard: dingen zoals foto's van een reünie zijn in principe altijd goed (die zal ik proberen per jaar/locatie te verzamelen en handig te indexeren), en belangrijke mijlpalen in de levens van onze (uitgebreide) familie zijn uiteraard ook zeer gepast. Ook bijvoorbeeld deze leuke foto van Dominick in de Viëtorstraat past daar denk ik prima tussen. 👍

Leo: Ik heb je posts gefixt en samengevoegd, en de foto overgenomen in het bovengenoemde permanente archief.

Nini: Wist je dat de e-mail adressen die via mij lopen ook werken als @viëtor.com? Als je het adres zonder de "s" erachter gebruikt zijn de puntjes op de E wel verplicht, anders werkt het niet. Niet elk programma zal dat soort adressen goed verwerken, maar de meeste moderne applicaties kunnen daar prima mee omgaan. Voor kortere adressen die makkelijker te spellen zijn over bijvoorbeeld de telefoon werken @v8or.nl en @v8or.com ook! Er is niets speciaals nodig om deze adressen te laten werken, ze zijn direct gekoppeld aan alle @vietors.com adressen (die elk @vietors.com adres werkt ook met elk van de andere hiervoor genoemde domeinnamen).

Jaron Viëtor (5-11-2019)
jaron.jpg

Zelf een reactie plaatsen

Je naam:
Je reactie:

< Terug naar de voorpagina <
Valid HTML 5
Valid CSS 3
[Klik voor adresgegevens Viëtoren]