< Terug naar de voorpagina <

Nieuwe extra website en e-mail addressen.

Hallo allemaal,

Sinds vandaag heeft iedereen met een @vietors.com adres automatisch er ook @v8or.nl en @v8or.com bij gekregen. Bovendien is de familiewebsite nu ook via [www.v8or.nl] en [www.v8or.com] bereikbaar (en je mag www. zelfs weglaten - dus je hoeft nu nog maar 7 tekens in te voeren om bij ons te komen, jeej!).

Voor wie het niet weten: "v8or" was de manier dat Hans altijd uitlegde aan Engels sprekenden hoe je onze achternaam moet uitspreken. Dus - als eerbetoon aan hem en omdat het lekker kort is (en zonder die irritante S erachter, omdat Viëtor.com al bezet was...) werkt dat alles vanaf vandaag.

Om e-mail te ontvangen op je nieuwe adressen hoef je niets te doen (als je al een @vietors.com adres had, dus - wil je er één en heb je die nog niet? Stuur me even een mailtje en ik regel het voor je). Wil je echter e-mail kunnen versturen vanaf de nieuwe adressen, zal je even in de gmail settings moeten gaan, en dan onder "Accounts" bij "E-mail versturen als" je nieuwe adres toevoegen. Vanaf dan kan je er ook mee versturen.Jaron Viëtor (12-5-2013)
jaron.jpg
O jee ik snap het niet zo goed, maar dat zal wel aan mij liggen...

Inge Viëtor (12-5-2013)
inge.jpg
De bereikbaarheid van de 'Viëtor Kroniek Online' op de nieuwe URLS snap ik wel. De uitspraakuitleg van Oom Hans snap ik niet zo goed. Ik kom dan op een andere klank uit. Die -s van Viëtors.com is inderdaad wel irritant, want als ik onbekende mensen mail vanaf mijn mailadres Viëtors.com, krijg ik vaak een berichtje terug terug met meneer Viëtors in de aanhef SmileSmile!

Leo Gijsbert Viëtor (18-8-2013)
leo.jpg
Ja, dat probleem ken ik ook. Smile

Qua uitspraak: Engels sprekenden spreken "v8or" uit als "vee eight or" wat vrijwel exact de juiste klank is om Viëtor te zeggen.

Jaron Viëtor (18-8-2013)
jaron.jpg
Ik vind bovenstaande opties helaas niet zo interessant, ik zou het graag heel praktisch houden. We hebben een prima site dankzij jaron! Maar het gebruik is de laatste maanden minimaal! We leven in een beeldcultuur en sites worden veelal bezocht vanwege foto's en minder vanwege tekst! Mijn grote wens is daarom dat elke Viëtor eigen foto's kan insturen aan Jaron en dat Jaron die onmiddellijk plaatst, of dat - in het geval dat dit niet mogelijk is, wat ik me erg goed kan voorstellen- ieder zijn eigen foto's heel makkelijk op de site kan plaatsen! Ik heb dit Jaron al eens eerder gevraagd herinner ik me nu!

Mijn constatering is dat er erg weinig traffic is op onze site en dit heeft m.i heel veel te maken met het feit dat we geen foto's kunnen plaatsen!
Jaron zie je mogelijkheden om mijn wens in te willigen? Ik kom graag bij jullie langs om dit te bespreken!
Ik ontvang graag je reactie en die van andere familieledenSmile

Marnix Viëtor (18-8-2013)
marnix.jpg
Hoi Jaron, ik probeer je via adresgegevens links boven in de hoek te bereiken, maar 'file is not found'. Wil graag even contact met je leggen. Zou je willen kijken wat er aan de hand isSmile
Hoor / lees het graag (maar misschien zijn jullie nog met vakantie?!)

Marnix Viëtor (20-8-2013)
marnix.jpg
Hey Marnix,
Sorry, had niet door dat je me hierlangs probeerde te bereiken. Zal je wel even een mailtje sturen.

Jaron Viëtor (8-10-2013)
jaron.jpg

Zelf een reactie plaatsen

Je naam:
Je reactie:

< Terug naar de voorpagina <
Valid HTML 5
Valid CSS 3
[Klik voor adresgegevens Viëtoren]